Τηλέφωνο: (27360) 33995, 34223
Αγία Πελαγία - Κύθηρα, Εμφάνιση στον χάρτη
Ελληνικά - English
 

Γνωρίστε καλύτερα το Pelagia Beach Studios

Δωματια

Το συγκρότημα Pelagia Beach απαρτίζεται από 10 ευρύχωρα στούντιος, τα περισσότερα με θέα στην θάλασσα και το γραφικό λιμανάκι της Αγίας Πελαγίας συνθέτοντας έτσι ένα μαγικό κάδρο με θέα το απέραντο Αιγαίο….

εξωτερικες

Αστους κι ας λένε πως
Ονειρατα και πράξη έχουν χωρίσει
Και δε ζουνε ταιριασμένα….
Δε θαξιωθηκαν ως τα Κύθηρα ταξίδι…
Πάνος Φυλλης


Υπάρχει πάντα πλοίο για τα ΚΥΘΗΡΑ
Ποτέ δεν είναι αργά για να το πάρεις
Έφη Αιλιανού 1924

Κυθηρα

Στην αρχαιότητα τα Κύθηρα ήταν αφιερωμένα στην Αφροδίτη όπου σύμφωνα με τη μυθολογία, η θεά του έρωτα βγήκε πρώτα στη νησί πηγαίνοντας στην Κύπρο.
Παλιά λεγόταν Προφυρούσσα, αν και οι ντόπιοι χρησιμοποιούν το όνομα Τσιρίγο. Το νησί των Κυθήρων από τους προϊστορικούς χρόνους συνδέθηκε με το μύθο της γέννησης της Θεά Αφροδίτης, της ωραιότερης θεών και ανθρώπων.
Ο μύθος που αναφέρει στη Θεογονία του ο Ησίοδος, αφορά στη μορφή της Ουράνιας Αφροδίτης, που συμβολίζει τον αγνό, τον άυλο έρωτα, τον απαλλαγμένο από ανθρώπινα πάθη και αδυναμίες.
"Ω, νησί των γλυκών μυστικών και της καρδιάς εορτών Της αρχαίας Αφροδίτης το υπέροχο φάντασμα Πάνω από τις όχθες σου πλανάται σαν άρωμα Τον νου πλημμυρίζοντας με του έρωτα των αδυναμιών"
Μπωντλαίρ, «Ταξίδι στα Κύθηρα»

Κάντε μια κράτηση

Στείλτε μας ένα μήνυμα με τον τύπο δωματίου, την ημερομηνία άφιξης και τις διανυκτερεύσεις σας, και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.